Slide Projecten Visie Actueel Over 4THECITY menu THEATER AAN DE RIJN STATUS: OPDRACHT AFGEROND De Nieuwe Oost maakt als productiehuis voor dans, toneel en literatuur in Oost Nederland gebruik van Theater aan de Rijn voor het maken van producties en optredens. Dit stadtheater, gelegen in de binnenstad van Arnhem, is volledig herontwikkeld in 2017. Er is een nieuwe hoofdentree gemaakt waarbij het pand met haar entree 180 graden is omgekeerd. Het geeft een economische en esthetische impuls aan het gebied en de stad.

4THECITY heeft het Ontwikkelingsplan Accommodatie opgesteld en De Nieuwe Oost ondersteund bij de verwerving van het pand en het verkrijgen van gebouwsubsidies. Inmiddels maakt Bert Krikke onderdeel uit van de Raad van Toezicht van Theater aan de Rijn. Het verbouwde theater heeft in 2017 de prestigieuze Willem Diehl architectuurprijs gewonnen.
Slide Projecten Visie Actueel Over 4THECITY menu

Slide ADRES Colenbranderstraat 22
6813 KW Arnhem
TELEFOON 06-53763039
CONTACT bert.krikke@4thecity.nl SOCIALS Duurzame gebouwen en gebieden die lange termijn meerwaarde creƫren, voor hun gebruikers en omgeving