Slide Projecten Visie Actueel Over 4THECITY menu Nieuwsberichten Connect met Bert Slide Projecten Visie Actueel Over 4THECITY menu

Slide Het nieuwe onderkomen voor 40 cliënten van Stichting Samen Zorgen is gereed. Ze verhuizen in juni naar de nieuwbouw met de naam Andalhof. De cliënten krijgen allen hun eigen appartement. Er zijn per verdieping gemeenschappelijke huiskamers. Het gebouw en de omliggende tuinen zijn duurzaam ontwikkeld, met veel aandacht voor biodiversiteit waarbij een deel van de oude bomen behouden is gebleven, waterretentie en energiebesparing. Door een dak met zonnepanelen is het gebouw energieneutraal. De keukens in de appartementen en de huiskamers zijn gemaakt van gerecycled en biobased materiaal.

Lees hier een artikel uit De Gelderlander
16 april 2021 Nieuwbouw Andalhof voor Stichting Samen Zorgen opgeleverd!

Slide De gemeente Sittard-Geleen krijgt met het Huis Aan De Markt een nieuw representatief gebouw in Sittard. 4THECITY heeft in opdracht van de gemeente een nieuw concept ontwikkeld voor de plintinvulling van de voormalige V&D-locatie in het centrum. Functies als raadzaal, vergaderen, flexwerken, een stadscafé en Visit Zuid Limburg moeten hier deel van gaan uitmaken. Duurzaamheid en circulariteit zijn belangrijk bij deze opgave. Het concept is ontwikkeld in samenwerking met UrbanBlue en FWP Architectuur.

Lees hier een artikel uit De Limburger
21 januari 2021 Creatief concept representatiefuncties Sittard-Geleen

Slide Op 17 september hebben Z.M. Koning Willem Alexander en H.M. Máxima een bezoek gebracht aan Ecomunitypark en de gebouwen van Ecostyle en het Biosintrum. Mooi dat er belangrijke aandacht is voor duurzaam en biobased bouwen en het ondernemerschap en de visie van de gemeente Ooststellingwerf, Ecostyle bv en de provincie Frieslân. Zowel de gebouwen als het park hebben een BREEAM Outstanding label. Uniek in Nederland! 4THECITY was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Ecomunitypark, de gebouwen van Ecostyle en het Biosintrum.

Impressie van het koninklijk bezoek
17 september 2020 Koninklijk bezoek Ecomunitypark en Biosintrum

Slide Strukton is gestart met de realisatie van het paviljoen van de provincie Flevoland op de Floriade. Na een jarenlange voorbereiding wordt het spectaculaire ontwerp van Doepel Strijkers architecten eindelijk gerealiseerd. Het gebouw, met de naam Food Forum, vertelt met een opgetild landschap de ligging onder NAP van de provincie. Het gebouw wordt dankzij een grondige voorbereiding in ongeveer 8 maanden gebouwd. Tijdens de pre-expo fase gaat het gebouw deel uitmaken van de Preview fase van de Floriade. 4THECITY ontwikkelde voor de provincie Flevoland het gebouw.

Kijk hier de film over het ontwerp
juni 2020 Start bouw Provinciepaviljoen Flevoland op Floriade Bouw Woonzorgcentrum Stichting Samen Zorgen van start 28 mei 2020 Op 25 mei is Hendriks Bouw en Ontwikkeling gestart met de ontwikkeling van het nieuwe woonzorgcentrum voor Stichting Samen Zorgen in Herveld. Dit nieuwe gebouw krijgt 35 appartementen en verschillende algemene ruimten en ondersteunende ruimten. Het gebouw wordt energieneutraal en wordt met veel aandacht en zorg ontwikkeld in haar omgeving. De realisatie is volgens planning gereed in mei 2021. 4THECITY was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het gebouw. Biosintrum wint Nederlandse Bouwprijs 4 februari 2019 Het Biosintrum heeft de Nederlandse Bouwprijs 2019 gewonnen. Het gebouw, naar een ontwerp van Paul de Ruiter Architecten, is één van de meest biobased gebouwen van Nederland. Het haar juryrapport roemt de jury het project om de toepassing van biobased materialen en de groene inbedding in de omgeving. Ook krijgt het ontwikkelteam een compliment voor het betrekken van studenten van verschillende onderwijsinstellingen bij het ontwerpen van het gebouw. 4THECITY was namens de gemeente Ooststellingwerf verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het Biosintrum.

Kijk hier de film

Slide ADRES Colenbranderstraat 22
6813 KW Arnhem
TELEFOON 06-53763039
CONTACT bert.krikke@4thecity.nl SOCIALS Duurzame gebouwen en gebieden die lange termijn meerwaarde creëren, voor hun gebruikers en omgeving