Vernieuwend. In strategie, advies en ontwikkeling4THECITY ontwikkelt vernieuwende strategieën en gebieds- en vastgoedconcepten, geeft advies en ontwikkelt vastgoed.

Creatieve en duurzame ideeën kunnen organisaties en steden verder brengen en hun helpen om zich te onderscheiden van de concurrentie. Waardecreatie is een hierbij kernbegrip. Het gaat om de lange termijn, co-creatie in samenwerking, transparantie en intrinsieke beleving. Zo worden projecten beter en wordt werken leuker. Waardecreatie wordt ook bereikt met nieuwe financiële modellen, die uitgaan van Total Cost of Ownership (TCO) en langjarige betrokkenheid.

4THECITY wil samen met stakeholders op het gebied van ontwikkeling, financiering en belegging, helpen om het verschil te maken. Zij kan op basis van fee-ontwikkeling zorg dragen voor het gehele proces vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering van projecten of voor onderdelen het projectmanagement voeren.

Bert Krikke is de oprichter van 4THECITY. Hij kan u van dienst zijn. Alleen, of met één van zijn partners op het gebied van creatieve gebieds- en vastgoedontwikkeling en visieontwikkeling voor de biobased economy.

Bert Krikke studeerde milieukunde en beleidswetenschappen. Hij is al decennia lang betrokken bij de ontwikkeling van duurzaamheidsplannen en concepten, onder andere vanuit Arcadis en Triodos Bank. Bert was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de eerste LEED en BREEAM gebouwen in Nederland, zoals het TNT Centre in Hoofddorp en het UPC (Ziggo) Callcenter in Leeuwarden. Ook ontwikkelde hij het enige BREEAM Outstanding bedrijvenpark van Nederland: Ecomunitypark in Oosterwolde en ontwikkelde hij de nieuwe strategie voor de Noviotech Campus in Nijmegen. Hij werkt dagelijks aan de verdere ontwikkeling van duurzame en innovatieve gebouwen en gebieden. Vanuit de overtuiging dat duurzaam niet persé duurder hoeft te zijn en dat duurzame gebouwen en gebieden mensen gelukkiger maken en gezonder houden.

Naast zijn werkzaamheden met 4THECITY is Bert Krikke:

• lid Raad van Commissarissen van woningcorporatie Volkshuisvesting in Arnhem;
• lid Raad van Commissarissen van woningcorporatie Wooninvest in Voorburg;
• lid Raad van Commissarissen van woningcorporatie Woonbedrijf ieder1 in Deventer/Zutphen;
• lid Raad van Toezicht van De Nieuwe Oost in Arnhem;
• bestuurslid VTW (Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties).


Bert Krikke portret